گواهی نامه آیلتس چیست؟
گواهی نامه آیلتس چیست؟
گواهی نامه آیلتس یا TRF به مدت 2 سال اعتبار دارد و متقاضی می تواند در هنگام ثبت نام برای ارسال رایگان گواهی نامه آیلتس به 5 دانشگاه درخواست نماید و برای ارسال بیشتر از 5 گواهی باید هزینه ی گواهی اضافه را پرداخت نماید.
آزمون آیلتس
آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از 270 مرکز واقع در 110 کشور مختلف دنیا برگزار می شود.
در پاسخ به این سوال باید گفت، برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، سازمان ها و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.
همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.
با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی در مورد آزمون آیلتس (نحوه ثبت نام و کنسل کردن آزمون آیلتس، تغییر تاریخ آزمون و…) در آزمون آیلتس داری، بپرس.
انواع آزمون آیلتس
با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون در سه نوع ارائه می شود.
انواع آزمون آیلتس عبارتند از:
- آیلتس جنرال (General): آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است.
- آیلتس آکادمیک (Academic): آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است. در واقع مهمترین تفاوت آیلتس جنرال و آکادمیک در کاربرد آنها برای مهاجرت است.
- آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS): از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند.
- آزمون آیلتس UKVI: کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند. همچنین آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد.
ساختار آزمون آیلتس
ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس یکسان است اما بخش های ریدینگ و رایتینگ آیلتس در این دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات این بخش براساس نوع کاربرد آزمون ها و اهداف برگزاری آنها طراحی شده است.
بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:
- بخش درک مطلب (Reading)
- بخش شنیداری (Listening)
- بخش گفتاری (Speaking)
- بخش نوشتاری (Writing)
همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند و فاقد بخش های رایتینگ و ریدینگ آیلتس است و مهارت های درک مطلب و نوشتاری را مورد ارزیابی قرار نمی دهد.
روش های برگزاری آزمون آیلتس
آزمون آیلتس با دو روش متفاوت برگزار می شود:
- آیلتس کاغذی یا کتبی: آیلتس کاغذی به صورت کتبی برگزار می شود و بخش اسپیکینگ آیلتس به صورت جداگانه پیش از برگزاری آیلتس یا پس از آن گرفته می شود.
- آیلتس کامپیوتری: آیلتس کامپیوتری برای اولین بار در سال 2016 ابداع شد و به صورت آنلاین برگزار می شود و بخش اسپیکینگ یا شفاهی آیلتس به صورت جداگانه در روز دیگری برگزار می شود. همچنین داوطلبان می توانند در آیلتس کامپیوتری به دو صورت حضوری در مرکز آزمون و یا غیرحضوری در منزل یا مکان دیگری شرکت کنند.
تفاوت آیلتس کاغذی و کامپیوتری تنها در شیوه برگزاری، اعلام نتایج و زمان برگزاری آزمون است و آیلتس کاغذی و کامپیوتری هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهی آیلتس، ثبت نام و اعتبار مدرک آیلتس و نداشتن نمره منفی آیلتس یکسان هستند.
مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس
مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس یا TRF مانند مدرک بسیاری از آزمون های معتبر زبان انگلیسی از جمله آزمون OET تضمینی و تافل، موقتی است و پس از پایان مدت تعیین شده، اعتبار مدرک آن منقضی می شود و دیگر معتبر نخواهد بود.
مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس آکادمیک و جنرال 2 سال است و پس از 2 سال دارنده آن نمی تواند برای اپلای تحصیلی و یا سایر اهداف مهاجرتی آن را به دانشگاه، مراکز علمی و سازمان ها ارائه نماید و باید مجددا در آزمون آیلتس شرکت کند و مدرک جدیدی با نمره قابل قبول دریافت نماید.
همچنین تا 6 هفته پس از دریافت نتیجه آزمون امکان اعتراض به نمره آیلتس وجود دارد و داوطلبان می توانند با پرداخت هزینه آن، اعتراض به نمره خود را برای تصحیح مجدد ثبت کنند.
در مورد نمره قبولی آیلتس برای اخذ ویزای کشور مقصد باید گفت، آزمون آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و نمره قابل قبول از سوی دانشگاه یا سازمان درخواست کننده گواهی نامه آیلتس تعیین می شود.
این مطلب ادامه دارد..
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا